Muziekfestival “Op losse schroeven 2.0”

Muzykferiening ‘OpMaat’ nodigt u allen uit op 6 juli 2019 bij onze hoofdsponsor Klaas Zijlstra Metaalbewerking De Ofslach 11 te Berltsum voor een avondje luisteren, zingen, dansen en entertainment voor jong en oud.

Afhankelijk van het weer wordt er binnen of buiten opgetreden dus altijd feest.

Het programma van dit muziekfestival start om 20.00 uur. Vanaf 19.30 uur bent u welkom en staat de koffie voor u klaar. Deze avond heeft een vrije entree. De consumpties zijn voor eigen rekening.

DeJe Catering & Events is aanwezig en de tap is de gehele avond open. Een vlot en afwisselend programma door diverse live optredens staat garant voor een onvergetelijke avond.

De artiesten van dit muziekfestival zijn:

Muzykferiening ‘OpMaat’:

Muzykferiening ‘OpMaat’ heeft voor deze avond een populair programma ingestudeerd waardoor de mogelijkheden van een fanfare u compleet zullen verrassen.

Smartlappen theaterkoor Nooit Meer Eenzaam:

Het smartlappen theaterkoor Nooit Meer Eenzaam uit Utrecht brengt lief en leed met een knipoog en staat bekend om de interactie met het publiek. Waar zij optreden is het publiek blij en uitbundig. Het is een muziekervaring die u niet mag missen.

Hjirris:

Hjirris is een enthousiaste 5 mans band en speelt muziek van de Beatles, Stones, CCR, Hollies en meer uit de jaren ’60 en ’70 en zorgt tot middernacht voor de dansnummers. Dus trek de dansschoentjes maar aan.

Een unieke avond voor alle inwoners van Berltsum en omstreken.

Zien we jullie op zaterdagavond 6 juli? Gezellig!!

Similar Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *