Muzykfirus

MF ‘OpMaat’ Berltsum organiseert op zaterdag 10 december 2016 een bijzondere workshop dag met als afsluiting een muzikale ontdekkingsreis voor jong en oud!

Laat u ook infecteren met het ‘Muzykfirus’

Locatie: Krústsjerke te Berltsum
Aanvang workshops vanaf: 12.30 uur Aanvang quiz en muziektheatervoorstelling: 16.00 uur Entree: € 10,00 (Kinderen t/m 12 jaar: € 5,00)

Op zaterdag 10 december a.s. kunt u deelnemen en genieten van een bijzondere en zeer leerzame workshop- en ‘Muzykfirus’ dag die MF ‘OpMaat’ uit Berltsum samen met Pasma Muziek uit St. Annaparochie en Gewa Music Benelux organiseert. De dag wordt in samenwerking met het Frysk Harmonie Orkest o.l.v. Thijs Oud afgesloten met een quiz en een muziektheatervoorstelling. Tevens is Pasma Muziek de gehele dag aanwezig met een stand.

Iedere deelnemer kan 2 workshops kiezen uit een aanbod van 4 verschillende, maar allemaal zeer leerzame workshops;

  1. 1)  Workshop Blow versus Flow door Trompettist Charli Green. In deze workshop wil Charli Green middels ademtechniek duidelijk maken dat hij muziek boven techniek plaatst!
  2. 2)  In de workshop Trumpet- and Trombonescience (het productieproces uitgelegd) wordt middels een videopresentatie gedemonstreerd hoe Trompetten en Trombones gemaakt worden in de fabriek van Vincent Bach USA. Bert Damsma van Gewa Benelux verzorgt deze workshop, en legt alle geheimen bloot!
  3. 3)  Inspired by Rhytm. Percussionist Martin Verdonk laat in deze slagwerk workshop zien dat niemand zonder ritme kan. Niet alleen voor drummers of slagwerkers, deze workshop is een inspiratiebron voor iedere muzikant!
  4. 4)  De Saxofonist Lior Kuperberg laat in de workshop Effortless playing – using the body intelligent zien dat je met gebruikmaking van de zogenaamde Alexander techniek met minder inspanning en een optimale lichaamshouding meer gaat genieten van je hobby!

Om 16.00 uur wordt deze prachtige en leerzame dag dan voor iedere deelnemer afgesloten met een quiz, waarbij mooie prijzen zijn te winnen en kunnen we genieten van de muziektheatervoorstelling ‘Het mislukte debuut’ vrij naar Kasjtanka van Anton Tsjechov. Kaarthouders die niet actief aan de Workshops deelnemen, zijn uiteraard vanaf dit moment ook welkom.

Al met al een dag vol muziek met voor elk wat wils. MF ‘OpMaat’ nodigt alle muzikanten en andere belangstellenden van harte uit om aan deze geweldige dag mee te doen. Wees er snel bij, want het aantal kaarten is beperkt en vol is vol!

Kaarten kunt u reserveren via:

  • –  MF ‘OpMaat’ Berltsum www.opmaatberltsum.nl
  • –  Email: muzykfirus-opmaat@hotmail.com – www.muzykfirus.nl
  • –  Pasma Muziek, Stadhoudersweg 14, 9076 AC St. Annaparochie, tel. 0518-402739

Similar Posts