Muzikale toptalenten strijden voor titel Nederland Kampioen

Lisanne Terpstra mocht deelnemen aan dit kampioenschap voor solisten en ensembles voor blaasinstrumenten. 

 
In mei deed ze mee aan de Friese Kampioenschappen te Leeuwarden en behaalde daar de eerste prijs. Ze had daardoor de eer om onze provincie te vertegenwoordigen tijdens de Nederlandse Kampioenschappen.  Aan dit kampioenschap doen de beste, veelal jonge, talentvolle muzikanten uit heel Nederland mee.
 

Zaterdag 1 oktober 2016 was het dan eindelijk zo ver. Samen met de pianiste Attie van Halderen speelde ze op bugel de solo Concertino for Flugelhorn; William Himes. Lisanne speelt in de eerste divisie en werd beoordeeld door de jury Danny Oosterman en Jos van de Braak.

Ze kreeg 84 punten en behaalde daarmee de 4e plek!

Een super presentatie 

Enkele opmerkingen uit het juryrapport:

” Virtuoze afsluiting van een uitstekend optreden met een goede techniek, mooie klank en veel muzikale drive”

” goede hoogte!”

Similar Posts