Donateursconcert 2016

Donateursconcert 9 april 2016

Op zaterdag 9 april 2016 stond muziek van de top 2000 op de lessenaar van de muzikanten van OpMaat. Een avondvullend programma waarin de drumband en de fanfare afwisselend nummers uit de top 2000 zoals de Bohemian Rhapsody van Queen en een medley van de King of pop Michael Jackson ten gehore brachten. In de pauze was er een verloting, mogelijk gemaakt door diverse sponsors. We zijn natuurlijk erg blij dat verschillende bedrijven ons willen steunen. Het publiek was erg enthousiast over de muzikale invulling. De avond werd feestelijk afgesloten door de band TimeMaud.

Hoogtepunt van de avond; 424 jaren muzikale ervaring werd in het zonnetje gezet!

Het bestuur wist 8 leden en onze dirigent Tjipke Pasma te verrassen met een jubileum insigne uitgereikt door een bestuurslid van OMF: Doeke bij de Leij. De Organisatie van Muziekverenigingen in Fryslân heeft insignes voor jubilerende leden en dirigenten van de bij de OMF aangesloten verenigingen.

De OMF heeft hiervoor een speciaal eigen model laten ontwerpen met een pompeblêd dat verwijst naar de provincie en de alleszeggende G sleutel.

 

Evert van Schepen; 60 jaar en 65 jaar muzikant

Bertus Peters; 60 jaar lid en 60 jaar muzikant

Douwe Wassenaar; 50 jaar lid en 53 jaar muzikant

Jannie Wiersma; 50 jaar lid en 50 jaar muzikant

Hinke de Vries-Dusselaar; 40 jaar lid en 44 jaar muzikant

Tineke Rienks; 40 jaar muzikant en 44 jaar muzikant

Bernard Posthumus; 40 jaar lid en 40 jaar muzikant

Pieter Jan Jouwersma ; 40 jaar lid en 43 jaar muzikant

Tjipke Pasma; 40 jaar muzikant en 25 jaar dirigent

 

Similar Posts