Nieuwe website

We heten jullie van harte welkom op de nieuwe site van de Muzykferiening ‘OpMaat’ Berltsum !

Zoals jullie weten zijn we een nieuwe muziekvereniging en daar hoort tegenwoordig een website bij. Na een jaar van brainstormen, bouwen en vervolgens vullen, is dit het resultaat.

Intussen blijven we onze website verder ontwikkelen. Zo komt er een speciale pagina voor leden, de koppeling naar de moderne media en de tekstuele invulling van meerdere pagina’s. We willen tevens jongeren een verrassende site bieden. En we streven er naar meer van de muziekvereniging op film te laten zien.

Mochten jullie na het surfen op onze website nog suggesties hebben, laat het ons dan gerust weten. Dat kan via ons contact pagina.

Via dit bericht willen wij een speciaal woord van dank uitspreken aan Gerben Ellérie en Mark Giesing voor bouwen van de website. En aan Hielke Visser voor het vullen van de website en het aanmaken van de verschillende Social Media.

Similar Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *